Voorbeelden

Er zijn legio aan redenen waarom u uw auto zou willen verkopen en waarom u dit aan mijnautoverkopen.nl zou willen doen, wij geven enkele voorbeelden;

Voorbeeld 1

Meneer de Ruijter heeft een Volkswagen Polo en wil deze graag inruilen of verkopen omdat hij een nieuwe Opel Astra overweegt. Hij kan daarbij kiezen uit 2 situaties:

 

SITUATIE 1 SITUATIE 2
Meneer de Ruijter ruilt zijn VW Polo in op
een Opel Astra.
Meneer de Ruijter verkoopt zijn VW Polo via
mijnautoverkopen.nl en koopt daarna de Opel Astra
   
Prijs nieuwe Opel Astra € 25.000,- Prijs nieuwe Opel Astra € 25.000,-
       
Inruil VW Polo -/- € 10.000,- Korting op aankoop Opel Astra € 1.000,-
    Opbrengst bij verkoop via   
Toe te betalen € 15.000,- mijnautoverkopen.nl € 9.500,-
   
Totaal verdiend bij inruil € 10.000,- Totaal verdiend bij verkoop € 10.500,-
   
Uw voordeel € 0,- Uw voordeel € 500,-


 

Voorbeeld 2

Mevrouw Thijssen heeft van haar werkgever te horen gekregen dat zij in haar functie in aanmerking komt voor een leaseauto of een auto van de zaak. Zij reed tot op dat moment een BMW 3 serie van 2 jaar oud. Zij stelt geen prijs op "geleur aan de deur" en besluit een aanvraag te doen bij mijnautoverkopen.nl. Het gehele traject heeft zij persoonlijk contact met één persoon, en tijdens de afspraak bij haar aan huis kreeg zij direct de betaling telefonisch overgeboekt en mocht zij ook ter plekke haar erkende RDW vrijwaring in ontvangst nemen. 

Voorbeeld 3

Meneer Besselink heeft op doktersadvies besloten niet meer te rijden. Echter, beneden in de kelder van zijn appartement staat nog steeds zijn Peugeot 307. Meneer Besselink wil zijn auto liever niet op internet te koop aanbieden of een plakaat op zijn autoruit plakken om te voorkomen dat hij een hoop aanloop van onbekenden aan de deur krijgt. Daarom besluit ook hij een bod aan te vragen via mijnautoverkopen.nl. Één persoon aan de deur, hij kreeg een eerlijk bod en ook deze meneer mocht rekenen op een snelle en correcte afhandeling ter plekke.

Naast deze eenvoudige voorbeelden zijn er tal van voorbeelden te noemen van situaties waarin u verkeerd en die u doen besluiten uw auto te verkopen.

Wacht niet langer; vraag een bod aan en verkoop nu uw auto!